Cantate Deo doet natuurlijk nog veel meer, dan alleen de concerten en medewerkingen in speciale diensten.


Cantate Deo heeft een rijk koorleven. De afgelopen jaren hebben wij bijzondere buitenlandse reizen gemaakt naar Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Zweden.

Onze voorlaatste reizen gingen naar Salzburg, Londen en Reims. Tijdens dergelijke reizen geven wij concerten, maar het met elkaar "uit" zijn is ook een belangrijk onderdeel van zo’n reis. Onderlinge saamhorigheid en een gezellige sfeer zijn ingrediënten die zo’n reis tot een geweldig succes maken.

Jaarlijks is ons koor vertegenwoordigd op de Culture Uitmarkt in Zoetermeer. Hier staan wij met een stand om informatie te geven aan belangstellenden en ook verzorgen wij een optreden gedurende de dag. Ook doen wij regelmatig mee aan een korenfestival.

Bij speciale gelegenheden wordt een "weekendje-weg" georganiseerd. Zo’n weekend is gevuld met sociale contacten en plezier, ook wordt er meestal een medewerking aan een kerkdienst in de omgeving verleend.

Voor de aanvang van de zomervakantie sluiten wij het koorjaar af met een gezellige avond. Voor al deze "neven-activiteiten" hebben wij een speciale commissie, die deze gezellige bijeenkomsten organiseert.