Agenda

Uitvoering Handel Messiah en delen Judas Maccabeus
Zaterdag, 25. November 2023, 15:00 - 17:00
Hits : 180

De Christelijke Zang- en Oratoriumvereniging “Cantate Deo” uit Zoetermeer geeft op 25 november a.s. in het kader van haar 65-jarig bestaan een jubileumconcert  in de Oude Kerk te Zoetermeer. Daar worden o.l.v. dirigent Marco Kalkman en met muzikale medewerking van een Barokorkest en vier solisten grote delen uit de Messiah van Georg Friedrich Händel uitgevoerd alsmede een tweetal koorstukken uit de Judas Maccabeus van dezelfde componist.

Voor dit concert bestaat de mogelijkheid om u op te geven als project-lid. Een mooi project waarin u een paar weken de repetities bijwoont, ervaring opdoet met het zingen in het koor en/of uw zangstem verder kunt ontplooien. Maar misschien heeft u de ervaring als project-lid bij ons koor al opgedaan of bent u oud-lid van het koor dan biedt dit concert een mooie gelegenheid voor een hernieuwde kennismaking met Cantate Deo.

Het koor is op zoek naar alle stemsoorten waarbij we met name versterking zoeken voor de sopranen  bassen en tenoren. Een geschoolde zangstem is een pré maar geen must. De kosten voor deelname aan dit project bedragen 45 euro. Deelname is echter alleen mogelijk als u de Messiah al kent en al eens heeft gezongen!

Denkt u erover om mee te doen om dit prachtige muziekstuk van Händel te zingen, dan heten we u op donderdag 24 augustus 2023 vanaf 19.30 uur van harte welkom in onze repetitieruimte in de Regenboogkerk, Nathaliegang 263 te Zoetermeer. Wilt u meer informatie? Belt u dan naar de secretaris, Wim Bal (079-3418607)